Grasboom Plus stopt in huidige vorm

Ooit begonnen zes enthousiaste ouders de werkgroep Grasboom35+, met als doel woonplekken te realiseren waar je als ouder wordende ASS’er zou kunnen blijven wonen.

Weinig animo en weinig bereidheid bij gemeentes

Helaas heeft de stuurgroep moeten besluiten om te stoppen. Het is zeer moeilijk gebleken om geschikte locaties te vinden. Daarnaast is er weinig animo van mensen om zich in te zetten om een wooninitiatief te helpen realiseren en gemeentes en instanties tonen weinig bereidheid om mee te werken.

Kerngroep gaat door, mogelijkheid in Weesp

Wel blijft een beperkte werkgroep met drie personen doorgaan, want alle moeite is niet voor niets geweest: het heeft zoals het er nu naar uitziet een project in Weesp opgeleverd voor 5–7 personen. Via de website van Grasboom-plus houden we je op de hoogte over de voortgang van dit project.

Dit project zal over ongeveer 2 jaar opgeleverd gaan worden.

Ook is er op de lange termijn zicht op projecten in Bussum, Maarssen en Driebergen.

Belangstelling?

Mocht je belangstelling hebben voor één of meerdere van deze projecten,en ben jij als toekomstige bewoner, of je ouders of andere familieleden of vrienden, bereid om je hiervoor in te zetten, dan kun je je aanmelden door een mailtje te sturen aan info@grasboomplus.nl.

Zie ook: Grasboom Plus