Grasboom thema-avond 6 november

De Grasboom organiseert elk voorjaar en najaar een thema-avond. Deze avonden zijn bedoeld voor bewoners, ouders, familie, betrokkenen en begeleiders van de Grasboom locaties.

De thema-avond van 6 november 2019 gaat over onszelf als Grasboom-locaties. Waar staan we over 5 of 10 jaar? Welke uitdagingen hebben de stichtingen voor zich? Waar maken we ons zorgen over? Welke kansen liggen er?

Met het oog op morgen

De avond start met korte presentaties van de bestuursleden van De Grasboom. We kijken naar waar we op dit moment staan en naar de zaken die we onderhanden hebben met het oog op morgen.

Na een korte pauze zijn bewoners, familie, betrokkenen en begeleiders aan zet. Welke onderwerpen wil jij graag aangepakt zien door De Grasboom? In kleine groepjes maak je je top 3 of top 5. Die we aan het einde van de avond aan elkaar presenteren. Op die manier bepaal je mede de agenda van het bestuur en van de Grasboom-koepel.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 19:00 uur Inloop met koffie en thee
  • 19.30 uur Waar staan we en waar is het bestuur mee bezig.Korte presentaties van de bestuursleden van De Grasboom.
  • Afsluiting van dit deel met enkele stellingen waarover in groepjes verder wordt gesproken.
  • 20:15 uur Korte koffiepauze
  • 20:30 uur In groepjes wordt gesproken over de 3 of 5 belangrijkste zaken die door De Grasboom moeten worden opgepakt.
  • 21:15 uur Plenaire terugkoppeling, samenvatting en afsluiting.
  • 21:30 uur Sluiting.

Locatie: Kijkoor Activiteitencentrum, Eikenlaan 4, Eemnes

Kijkoor is met eigen vervoer goed te bereiken. Met OV is dat lastiger. Omdat dat geen belemmering mag zijn om te komen, zorgen we voor een pendeldienst vanaf het NS-station Baarn. Vanaf 19:00 uur kun je vanaf het station worden opgepikt. Natuurlijk brengen we je ook weer terug naar het station. Als je van de pendeldienst gebruik wilt maken stuur dan een mailtje naar cboutens@ziggo.nl (Cees Boutens).